Οροι χρήσης

H ανάγνωση των παρακάτω όρων χρήσης απαιτούνται από τον χρήστη των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου steile-sms.eu και πριν από οποιαδήποτε παραγγελία ή χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας από τον επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου της steile-sms.eu.

Σε περίπτωση που ο χρήστης διαφωνεί με τους παρακάτω όρους χρήσης οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών, διαφορετικά σημαίνει ότι τους αποδέχεται. Το steile-sms.eu διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά βούληση και χωρίς άλλη προειδοποίηση πλην της ανακοινώσεως στον χώρο αυτό των κανόνων που αφορούν το περιεχόμενο των σελίδων των χρηστών της και είναι στην ευθύνη του πελάτη να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά από την παρούσα ιστοσελίδα.

Το steile-sms.eu έχει δημιουργηθεί και αναπτυχθεί από την E-base.gr και παρέχει υπηρεσίες μαζικής αποστολής μηνυμάτων σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Ελλάδας και Κύπρου χρησιμοποιόντας τα API κεντικού παρόχου. Ο χρήστης/πελάτης έχει την ευθύνη για την πρόσβαση στις σελίδες του steile-sms.eu.


Οι χρήστες/πελάτες ευθύνονται αποκλειστικά για την ορθή χρήση του λογαριασμού τους. Επίσης, τα μέλη θα πρέπει να ειδοποιούν άμεσα την εταιρία μας για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους.
Επίσης το steile-sms.eu ενδέχεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση που διαπιστώσει "ύποπτη" δραστηριότητα του λογαριασμού τους με e-mail ή sms.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ
To steile-sms.eu προστατεύει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη του ιστοχώρου της που τυχόν υποβάλλονται προς τo steile-sms.eu και τα οποία οικειοθελώς ο χρήστης χορηγεί σε αυτήν, κατά τρόπο σύννομο με την ελληνική νομοθεσία και μόνο για την ανάπτυξη της πελατειακής σχέσης. Η εταιρεία μας αποθηκεύει σε ασφαλεή σημείο του συστήματος της τα δεδομένα αυτά και δεν τα χρησιμοποιεί σε τρίτους χρήστες. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα τους μόνο πρός τους ίδιους για προσωπική τους ενημέρωση (πχ χαμηλη ειδοποίηση credits, προσφορές - εκπτώσεις, κλπ κλπ).

Ο χρήστης οφείλει να διατηρεί και να ενημερώνει τα προσωπικά του δεδομένα ώστε να διατηρούνται ακριβή και έγκυρα και σε περίπτωση αλλαγής τους, έχει την υποχρέωση να διορθώνει τα στοιχεία αυτά.

Όταν η πρόσβαση του επισκέπτη/χρήστη σε ιστοσελίδες ή υπηρεσίες του ιστοχώρου του steile-sms.eu απαιτούν την χρήση ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password), τότε ο ίδιος ευθύνεται αποκλειστικά και μόνον για διαρροή σε τρίτους ή παράνομη χρήσης αυτών των δεδομένων.

Όλη η επικοινωνία μεταξύ του χρήστη και του steile-sms.eu γίνεται μέσω του email που ο χρήστης δηλώνει κατά την εγγραφή του στο steile-sms.eu και το οποίο ο χρήστης οφείλει να το ελέγχει τακτικά και να μην είναι σε λίστες spam αλληλογραφίας. Επίσης οφείλει να φροντίσει τα emails του steile-sms.eu να μην είναι μπλοκαρισμένα από τον αντίστοιχο πάροχο του και να περιλαμβάνονται στη λίστα με τους αποδεκτούς αποστολείς του. Υποχρέωση του steile-sms.eu είναι να αποστέλλει οποιοδήποτε email επικοινωνίας σε αυτό και μόνον το email και είναι ευθύνη του χρήστη η επιτυχής παραλαβή του.

Ο χρήστης οφείλει να διαφυλάσσει των κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού του, προκειμένου να αποτρέψει μια οποιαδήποτε ανεπιθύμητη πρόσβαση στον λογαριασμό του. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε δραστηριότητα προέρχεται από τον λογαριασμό του εκτός και αν αποδειχθεί ότι έχει πέσει θύμα πειρατείας.

Το steile-sms.eu κρατά backups των server για λόγους αποκατάστασης τους, αλλά δεν δίνεται καμία εγγύηση για την ακεραιότητα αυτών. Ο χρήστης έχει την ευθύνη να διατηρεί τοπικά αντίγραφα του περιεχομένου και όλων των απαιτούμενων πληροφοριών.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την υπηρεσία που τους παρέχει το steile-sms.eu για:

1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail, αποστολή με SMS ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι - ή δύναται να είναι - παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις,

2. πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο,

3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με SMS, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν υφίσταται ή/και δεν έχει εκχωρηθεί ή μεταβιβασθεί δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),

4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με SMS, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,

5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με SMS, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,

6. παραπλάνηση τρίτων σχετικά με την πραγματική τους ταυτότητα και την προέλευση των μηνυμάτων που αποστέλλουν,

7. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,

8. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,

9. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες,

10. συλλογή ή αποθήκευση ή προτροπή που παραβαίνει τους όρους χρήσης περί ρατσισμού ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
To steile-sms.eu παρέχει στους χρήστες του την δυνατότητα αποστολής μαζικών μηνυμάτων αποκλειστικά σε παραλήπτες που ανήκουν σε ελληνικό ή κυπριακό κινητό δίκτυο.

Η αναφορά παράδοσης (delivery report) εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη λειτουργία των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Το steile-sms.eu καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εξασφαλίζει στον χρήστη τη δυνατότητα παροχής αναφορών παράδοσης. Σε περιπτώσεις φορητότητας αριθμού (μεταφοράς αριθμού τηλεφώνου από ελληνικό δίκτυο σε άλλο ελληνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) η παροχή αναφορών παράδοσης ενδεχομένως να μην είναι πάντα εφικτή. Η υπηρεσία αποστολής μαζικών μηνυμάτων sms εξαρτάται άμεσα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Το steile-sms.eu δεν μπορεί να εγγυηθεί πλήρως την αποστολή όλων των sms στα ελληνικά και κυπριακά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καταλογιστεί ευθύνη στο steile-sms.eu για αποτυχία παράδοσης των μηνυμάτων σε αριθμούς που αναγνωρίζονται από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας του παραλήπτη ως: (α) λάθος, (β) ανενεργοί (δεν υπάρχουν), (γ) αριθμοί φραγή εισερχόμενων κλήσεων-μηνυμάτων, (δ) απενεργοποιημένοι (κλειστό κινητό).

 To steile-sms.eu ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε περίπτωση τεχνικής βλάβης των παρόχων των ελληνικών και κυπριακών δικτύων ούτε αποζημιώνει τον τελικό πελάτη. Το steile-sms.eu προσφέρει πλατφόρμα επικοινωνίας με τους κεντρικούς παρόχους που "μιλάει" μέσω κώδικα API ώστε να υλοποιείται κάθε φορά η εκάστοτε αποστολή.

Σε περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να μην πραγματοποιεί μόνο τους τις αποστολές αλλά να γίνεται από υπεύθυνο της εταιρίας τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση +20% στην τιμή αγοράς των sms από τον τιμοκατάλογο υπηρεσιών.

 

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
H χρέωση των sms γίνεται μέσω credits. Για όλα τα ελληνικά και κυπριακά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας του παραλήπτη, για την αποστολή ενός SMS απαιτείται 1 Credit.

Τα credits δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Δεν υπάρχει δυνατότητα ρευστοποίησής τους ούτε επιστροφής χρημάτων, παρά μόνο εάν η εταιρεία αποφασίσει τη διακοπή της λειτουργίας της υπηρεσίας steile-sms.eu οπότε και θα επιστραφεί το ακριβές αντίτιμο των διαθεσίμων credits.

Το steile-sms.eu διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία του χρήστη αν διαπιστώσει οτι παραβαίνει τους παρόντες όρους χρήσης ή μη εξόφλησης του που μπορεί να έχει προς το steile-sms.eu και εφόσον το steile-sms.eu τον έχει ενημερώσει και δεν έχει ανταποκριθεί. Το steile-sms.eu επιφυλάσσεαι παντώς νομίμου δικαιώματος του.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του ιστοχώρου του steile-sms.eu που έχει εισαχθεί ή θα εισαχθεί στην ιστοσελίδα, ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στο steile-sms.eu.
Πέραν της απλής και απευθείας ανάγνωσης προς ενημέρωση ο κάθε επισκέπτης του ιστοχώρου του steile-sms.eu απαγορεύεται να αντιγράψει, διανέμει, αναπαράγει, εμπορευθεί, μεταδώσει, μεταβιβάσει, χρησιμοποιήσει και αναδημοσιεύει το περιεχόμενο του με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του steile-sms.eu.

Ο χρήστης συμφωνεί ότι για οποιεσδήποτε διαφορές προκύψουν, εφαρμογή θα έχουν οι νόμοι του Ελληνικού κράτους και τα αρμόδια δικαστήρια.

Για την επίλυση αυτών των διαφορών θα είναι τα δικαστήρια Αθήνας - Πειραιά. Το steile-sms.eu διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά βούληση και χωρίς άλλη προειδοποίηση πλην της ανακοινώσεως στον χώρο αυτό των κανόνων που αφορούν το περιεχόμενο των σελίδων των χρηστών της και είναι στην ευθύνη του πελάτη να φροντίζει να ενημερώνεται σχετικά από την παρούσα ιστοσελίδα.

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί ότι θα υπερασπιστεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο και θα κρατήσει μακριά από κάθε ευθύνη, χρηματική διεκδίκηση και απώλεια του steile-sms.eu, θα καταβάλλει σε αυτή κάθε χρηματικό κόστος συν τις δικηγορικές αμοιβές και θα την καλύψει από οποιαδήποτε υπόθεση φέρει o ίδιος λόγω των πράξεων του ή υλικού που δημοσιεύθηκε μέσω του steile-sms.eu με ή και χωρίς τη συναίνεση του.

Η χρήση του ιστοχώρου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τον ιστοχώρο σύμφωνα με τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους του steile-sms.eu.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σε αυτό τον χώρο αναρτούνται οι σχετικές ανακοινώσεις ανά ημερομηνία ανάρτησης που αφορούν τιμολογιακή ή άλλη τροποποίηση της εταιρείας όταν υπάρξουν (δεν αναρτούνται εδώ ανακοινώσεις προσφορών, υπηρεσιών, κλπ).

Επικοινωνία

Το steile-sms.eu είναι μια πλατφόρμα υπηρεσιών SMS.

Μπορείτε με πολύ χαμηλό κόστος και χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση να στείλτε SMS σε φίλους, συνεργάτες, πελάτες σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sms@steile-sms.eu ή στο 210 4825300 (Δευτέρα - Παρασκευή 9.30-18.00).

Αρ. ΓΕΜΗ: 134724309000

Search